Techniekhelden gezocht!

Ken je iemand wiens technische vernuft, daadkracht en passie het verdient om in de schijnwerpers te staan? Of ben jij misschien zelf de onontdekte technische ster van Noord-Nederland? Dan is dit je kans! Wij zoeken de Noordelijke Techniekheld van het Jaar – een technische topper die niet alleen met zijn of haar uitzonderlijke vaardigheden en prestaties de industrie op z’n kop zet, maar ook een inspiratiebron is voor collega’s en de gemeenschap.

Of de techniekheld een indrukwekkende individuele prestatie heeft geleverd, of juist een team heeft geleid naar ongekende hoogtes; ieder goed verhaal telt. We zoeken techneuten op MBO/MBO+ niveau die met hun enthousiasme en expertise het verschil maken in de industrie van Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Deze oproep is niet alleen voor de doorgewinterde professionals; het is ook een kans voor de stille krachten van wie het harde werk en toewijding vaak onopgemerkt blijven. Laat deze kans niet liggen om erkend te worden voor je harde werk en bijdrage aan de industrie en samenleving. De verkiezing vindt plaats tijdens het Eemsdeltavisie24 congres, na de zomer. Maar nog voor de zomer willen we – onder meer – nominatiefilmpjes maken. Uit de genomineerden kiezen we de Techniekheld die niet alleen met technische kundigheid maar ook met passie en overtuiging het noorden van Nederland sterker maakt. Deze verkiezing, georganiseerd door Industrielinqs, is tevens onderdeel van de MAAK HET in Noord Nederland campagne, die gericht is op het vieren en stimuleren van technische excellentie in de Noord-Nederlandse industrie.

Laten we samen de kracht van techniek vieren en de toekomst van de Noord-Nederlandse industrie vormgeven. Heb jij de drive, de kennis en de passie om deze titel te verdienen? Of ken je zo iemand? Twijfel dan niet en schrijf in via onderstaande button.

Schrijf nu in

Partners

Launching partners

Organisatie

Mediapartners